Nieuws

Hieronder ziet u al het laatste nieuws van Camping de Biesterij

 

 

 
Paasontbijt
Zaterdag 20 april om 10.30 uur is er weer het jaarlijkse paasontbijt voor de campinggasten. De kosten voor het ontbijt zijn €4,- per persoon kinderen van 5 t/m 12 kunnen aanschuiven voor €2,- en kinderen onder de 5 jaar zijn gratis. Men dient zich wel vooraf aan te melden bij Gerrit, Heidy of via de mail. info@campingdebiesterij.nl
 
Internet

De afgelopen jaren is er veel verandert aan het internet op de camping. Toch was het internet nog storingsgevoelig en was er op bepaalde punten op de camping minder bereik. We zijn afgelopen weken hier erg druk mee geweest en hebben alle masten vervangen met nieuwe hardware en nieuwe software. Ook is er in de eerste rij een extra mast geplaatst om zo de hele camping van goed bereik te voorzien. U kunt zich op de camping nu weer gratis inloggen. U kunt nu kiezen uit een 2G verbinding en uit een (nieuwe) 5G verbinding. De 5G verbinding biedt u meer bandbreedte en zal sneller werken, ook is de 5G verbinding een heel stuk stabieler in minder storingsgevoelig. Echter de wat oudere apparaten ondersteunen de 5G nog niet, met die apparaten kunt u nog altijd kiezen voor een 2G verbinding.

Samengevat: er is nieuw internet, met meer snelheid, meer bandbreedte en veel minder storingsgevoelig!

 
Afval

Zoals u weet kunt u bij ons op de camping gratis afval storten van uw afval dat u op de camping heeft. U kunt alles gescheiden storten, te weten: groenafval, papier, glas en restafval. We willen u benadrukken dit ook gescheiden aan te leveren. Wij vinden bij het groen afval ook puin, plastic en geïmpregneerde houtsoorten, dit hoort niet. Ook zien we dat gasten vanuit huis bij de camping komen en voor dat men de slagboom doorgaat eerst afval gaan storten. Dit is absoluut niet de bedoeling! Het storten voor ons is erg prijzig, dus laten we het netjes houden met ons allen. We zullen daarom ook camera’s gaan plaatsen om dit in de toekomst te voorkomen. Bent u niet zeker of het wel of niet gestort kan worden, vraag het ons!

 
Wassen

Bij ons op de camping is de wasruimte geheel vernieuwd. We hebben nu 3 wasmachines, waarvan 2 compleet nieuwe! De 2 nieuwe hebben korte wasprogramma’s zodat u niet meer dan een uur op uw was hoeft te wachten. Ook zijn er nieuwe drogers aangeschaft. In de wasruimte hangt een beschrijving over hoe de automaten werken. Tevens hangt er een lijst. Op deze lijst dient u uw gegevens in te vullen als u wast. Vaak gebeurt er dat er was achter blijft, op deze manier kunnen we u de eventuele achtergebleven was retourneren.

 
Toestemming aanbouw

Wilt u een schuur, overkapping of veranda bij uw chalet aanbouwen, dan dient u dit ten alle tijden in overleg te doen met de camping eigenaar. Dit gaat zowel in mondeling overleg als schriftelijk en altijd met een bouwtekening. Hierbij dient u alle materialen en afmetingen kenbaar te maken aan de camping eigenaar.

 
Bezoekers

Bezoekers die op de camping blijven overnachten zijn meer dan welkom. Vooraf dienen ze zich ten alle tijden te melden bij de camping eigenaar en moeten ze de betalingen vooraf voldoen.

 
 
 

 

 

Download
Nieuwsbrief april 2019.pdf
Adobe Acrobat document 648.0 KB