Nieuws

Hieronder ziet u al het laatste nieuws van Camping de Biesterij

 

 

 
Nieuwe Gasten

We willen alle nieuwe gasten van dit jaar een warm welkom heten op Camping de Biesterij.

  • Dhr. Vos & mevr. Rodenburg.  Ze staan op plaats 2.10 |2.11 (voorheen Jan Post)
  • Familie Undal. Ze staan op plaats 3.17 ( voorheen Fam. Pistoor)
  • Mevrouw van Roekel-Hulstein. Ze staat op plaats 3.06 ( Voor toiletgebouw)
  • Familie van Roekel. Ze staan op plaats 3.09 (Na toiletgebouw)
  • Mevr. Hulstein. Ze staan op plaats 3.15 ( voorheen Fam. Noltes)
  • Familie Boer. Ze staan op plaats 4.09 ( Voorheen Haaije)
  • Familie Korenromp. Ze staan op plaats 4.02 ( Voorheen Holterman )
  • Dhr. Knubben & mevr. Thomassen. Ze staan op plaats 3.11( Voorheen Dijkman )
 
Verzekeringen

Afgelopen jaar is er een zware storm geweest op de camping. Er kwamen nadien veel vragen over de situatie betreft het verzekeren. De camping is niet aansprakelijk voor schade aan uw caravan, sta caravan, camper of tent. Al uw bezittingen dient u zelf te verzekeren. Mochten hier nog onduidelijkheden of vragen over zijn, dan horen we dit uiteraard graag van u.

 
Internet

De afgelopen jaren is er veel verandert aan het internet op de camping. Toch was het internet nog storingsgevoelig en was er op bepaalde punten op de camping minder bereik. We zijn afgelopen weken hier erg druk mee geweest en hebben alle masten vervangen met nieuwe hardware en nieuwe software. Ook is er in de eerste rij een extra mast geplaatst om zo de hele camping van goed bereik te voorzien. U kunt zich op de camping nu weer gratis inloggen. U kunt nu kiezen uit een 2G verbinding en uit een (nieuwe) 5G verbinding. De 5G verbinding biedt u meer bandbreedte en zal sneller werken, ook is de 5G verbinding een heel stuk stabieler in minder storingsgevoelig. Echter de wat oudere apparaten ondersteunen de 5G nog niet, met die apparaten kunt u nog altijd kiezen voor een 2G verbinding.

Samengevat: er is nieuw internet, met meer snelheid, meer bandbreedte en veel minder storingsgevoelig!

 
Afval

Zoals u weet kunt u bij ons op de camping gratis afval storten van uw afval dat u op de camping heeft. U kunt alles gescheiden storten, te weten: groenafval, papier, glas en restafval. We willen u benadrukken dit ook gescheiden aan te leveren. Wij vinden bij het groen afval ook puin, plastic en geïmpregneerde houtsoorten, dit hoort niet. Ook zien we dat gasten vanuit huis bij de camping komen en voor dat men de slagboom doorgaat eerst afval gaan storten. Dit is absoluut niet de bedoeling! Het storten voor ons is erg prijzig, dus laten we het netjes houden met ons allen. We zullen daarom ook camera’s gaan plaatsen om dit in de toekomst te voorkomen. Bent u niet zeker of het wel of niet gestort kan worden, vraag het ons!

 
Wassen

Bij ons op de camping is de wasruimte geheel vernieuwd. We hebben nu 3 wasmachines, waarvan 2 compleet nieuwe! De 2 nieuwe hebben korte wasprogramma’s zodat u niet meer dan een uur op uw was hoeft te wachten. Ook zijn er nieuwe drogers aangeschaft. In de wasruimte hangt een beschrijving over hoe de automaten werken. Tevens hangt er een lijst. Op deze lijst dient u uw gegevens in te vullen als u wast. Vaak gebeurt er dat er was achter blijft, op deze manier kunnen we u de eventuele achtergebleven was retourneren.

 
Toestemming aanbouw

Wilt u een schuur, overkapping of veranda bij uw chalet aanbouwen, dan dient u dit ten alle tijden in overleg te doen met de camping eigenaar. Dit gaat zowel in mondeling overleg als schriftelijk en altijd met een bouwtekening. Hierbij dient u alle materialen en afmetingen kenbaar te maken aan de camping eigenaar.

 
Bezoekers

Bezoekers die op de camping blijven overnachten zijn meer dan welkom. Vooraf dienen ze zich ten alle tijden te melden bij de camping eigenaar en moeten ze de betalingen vooraf voldoen.

 
Campingboek

Het nieuwe camping informatieboekje is weer klaar. Om het boekje digitaal in te zien kunt u gaan naar: www.parkboekje.nl en daar vult u vervolgens de volgende code in: 74097.