Wordt een echte detective!!!

Dossier Bella Ciao!!

Bella Ciao!’ is een nieuw soort mysterie verteld in de vorm van vijf zorgvuldig en handgemaakte ansichtkaarten. Elke kaart is bezaaid met puzzels, cijfers en mysteries die je steeds dieper in het verhaal zuigen. Lossen jullie dit mysterie op?

€15,- Per dag.


Dossier As

Wanneer Antje van den Hoef onverwacht sterft, laat ze haar geliefden en de politie met veel onbeantwoorde vragen achter. Waarom wilde ze gecremeerd worden? Waarom heeft ze al een urne? En waarom is die urne al voor de crematie gevuld?

€15,- Per dag.


Dossier Trending

Laura wordt met een mes vermoord in haar eigen slaapkamer. De politie zit met de handen in het haar. Wie wil nu een doodgewoon meisje om het leven helpen?

Maar stille waters hebben duizelingwekkend diepe gronden. En sommige geheimen neem je mee in je graf.

€15,- Per dag.


Dossier Macdeath

Op de planken brengen de acteurs Shakespeares Macbeth maar achter de schermen speelt zich de echte tragedie af. Voor de jonge Maarten gaat daar het doek voorgoed op. Ontrafel het mysterie in deze bloedstollende trilogie. Ontmasker de gruwelijke moordenaar voor het noodlot opnieuw toeslaat.

€15,- Per dag.


Dossier House of Magic

De box bevat cryptische aanwijzingen, dossiers, attributen, bewijsmaterialen en puzzels die je hart sneller laten kloppen en je hersenen laten werken.

Je zult moeten vertrouwen op ouderwetse research en online tools om de zaak op te lossen.

€15,- Per dag.


Dossier Boekanier

Een geheimzinnig postpakket: het dossier van een oude vermissingszaak. Het Boekanier Dossier is een avondvullend mysterie. Het Boekanier Dossier is het begin van een groter avontuur. Wat begint als een detectiveverhaal in een klein dorpje, spreidt zich in de latere delen uit over de hele wereld en meerdere generaties.

€15,- Per dag.