Reserveer Dossier Boekanier!!

Een geheimzinnig postpakket: het dossier van een oude vermissingszaak. Het Boekanier Dossier is een avondvullend mysterie.

€15,- Per dag

Voor elke dag extra wordt er €5,- per dag

in rekening gebracht.


Een geheimzinnig postpakket: het dossier van een oude vermissingszaak. Het Boekanier Dossier is een avondvullend mysterie. In het dorpje Oostzoom raken mensen onder verdachte omstandigheden vermist. Eén van hen is Abigail Boekanier, een slimme jonge amateurdetective. Haar zus Helena vraagt jou nu om hulp: ze gelooft na bijna 40 jaar nog altijd dat Abby ergens in leven is, maar ze kan geen wijs uit de cryptische aanwijzingen die ze heeft verzameld.

Het Boekanier Dossier is het begin van een groter avontuur. Wat begint als een detectiveverhaal in een klein dorpje, spreidt zich in de latere delen uit over de hele wereld en meerdere generaties.

 

Enkele features:

🕵 Los raadsels op

🕵 Laat uw hersens kraken op zeer moeilijke puzzels

🕵 onderzoek plattegronden.

En nog veel meer!

 

Moeilijkheidsgraad ★★★★

240 minuten

 

Alle spellen kunt u reserveren onder voorbehoud. Wanneer een spel niet beschikbaar is, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

 

De prijs bedraagt €15,- per dag. Elke dag dat u het spel langer wilt huren wordt er een bedrag van €5,- per dag extra in rekening gebracht.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.